tuintips

tips van de tuincommissie


drinkwater

Op complex 1 is water aanwezig bij de kraan op het midden van het complex tegenover tuin 58. Op complex 2 en 3 is water aanwezig in het toiletgebouw op het midden van het complex. Het water uitsluitend gebruiken als drinkwater of voor gebruik in het keukentje in het huisje.

toilet

Op complex 1 is het toilet aangebouwd aan de kantine.
Op complex 2 en 3 staat deze in de tuin van het koffiehuis.
U kunt een sleutel voor het toilet aanvragen bij de bouwcommissie. De borg is € 6,00. U komt dan automatisch 1 a 2 maal per jaar ingeroosterd om het toilet schoon te maken. Zie hiervoor het rooster toiletdiensten.

handgereedschap

Handgereedschap (dus geen mechanisch en elektrisch gereedschap) kan voor korte tijd worden geleend bij de tuincommissie.

aanhangwagen

De vereniging beschikt over een aanhangwagen, die (uiteraard voor tuinwerkzaamheden) door de tuinders geleend kan worden. Neem daarvoor contact op met Piet Koole (beheerder van de aanhangwagen) 06-19541175 of bij afwezigheid mail naar akempes@vtv-ridderspoor.nl.

algemeen advies gebruik tuin

Voor advies over tuinonderhoud, of hoe beter om te gaan met de tuin, kan je altijd bij een van de leden van de tuincommissie terecht! Wij vinden het leuk om je verder te helpen!

Groene Boekje

Lees voor meer informatie het Groene Boekje. Een publicatie van de tuincommissie.

tot slot

Geef tijdig bij de tuincommissie aan wanneer er door een of andere reden even geen activiteiten op de tuin kunnen worden uitgevoerd.
Zij zullen met u zoeken naar een oplossing. Zo wordt (onkruid)overlast bij de naaste tuinen voorkomen.