tuinwinkel “de Ridderspoor”


openingstijden

elke zaterdag (maart tot september)
van 10:00 uur tot 13:00 uur

adres

Ridderbuurt 22a
Alphen aan den Rijn

De vrijwilligsters van de tuinwinkel (vlnr):
Irmgard de Roos, Marianne van der Lans, Marian Snippe, Babs Wissekerke, Alice Stuurman, Mary Korthals Altes, Nel van den Berg, Carolien Rommen

in de tuinwinkel

In tuinwinkel “de Ridderspoor” vindt u alles wat u nodig heeft om te tuinieren: tuinaarde, potgrond, zand, mest, zaden, stokken, bollen en plantgoed.

bestellijst van de week

Naast bovenstaande artikelen hebben wij iedere zaterdag groentenplantjes, die gehaald worden bij kwekerij Piet van der Meer uit Oude Wetering.
Wilt u er zeker van zijn dat we de groenten, die u nodig hebt, in huis hebben? Vul dan voor woensdag de bestellijst van de week in, dan zorgen wij dat uw bestelling zaterdag in de winkel ligt!

plantenbestellijst

In april heeft u de mogelijkheid via de Plantenbestellijst diverse soorten (kas)planten te bestellen. Deze lijst is vanaf februari te downloaden vanaf de site.

Garant Zaden

Ook hebben wij een overeenkomst met Garant Zaden, waarbij we als vereniging alle bestellingen van de leden in een keer doorgeven. Hiervoor krijgt u een aantrekkelijke korting. De catalogus met de bestellijst ligt vanaf half november in de kantine.