kennismaken met

Mag ik mij even voorstellen? Luuk Burgers

Luuk Burgers

Naam:
Luuk Burgers

Leeftijd:
In Januari 14 jaar geworden.

Datum aanvang tuin:

Januari 2020 Halve tuin nr. 238 op complex 2.

Alleen of samen:
Ik doe de tuin alleen. Mijn moeder helpt waar nodig en houdt een oogje in het zeil. Wel is er veel aandacht, hulp, en tips als dat nodig is van tuinders op het complex.

Wat vind je zo leuk aan de tuin?:

Ik vind alles leuk. Ik zit op het Wellant College in Alphen aan den Rijn. Ik hou van tuinieren. Ik onderhoud de voor- en achtertuin van mijn oma, maar ik heb meer uitdaging nodig. Toen heb ik op internet gezocht naar een tuin in Alphen aan den Rijn en kwam uit op VTV-Ridderspoor. Ik heb een mail gestuurd naar dhr. Brouwer. Hij heeft mij door verwezen naar Rinus Mansveld. Na een goed gesprek, mag ik een halve tuin nemen en als het goed gaat, ga ik zeker voor de hele tuin. Want daar ga ik voor……..

Wat vind je een nadeel aan de tuin:

Helemaal niets, alleen soms het slechte weer.

Vertel een (leuke) anekdoten:
Daarvoor ben ik nog te kort lid. Wel vind ik het leuk dat een leerkracht van mijn school bij mij op het complex ook een tuin heeft.

Wat wilt u nog kwijt?:

De opa en oma van mijn moeder zaten in de bloemen. Ik heb de interesse voor tuinieren vast van hun. Mijn moeder heeft niet zoveel met tuinieren. Later wil ik ook een kas aanschaffen. Ik hoop op goed weer en een hele leuke tijd. Laat het voorjaar maar komen!! Ik ben er klaar voor!

Bedankt voor je mooie verhaal en enthousiasme!

Ik wens je heel veel succes en tuinplezier.
Astrid Pronk
Tuin 32