kennismaken met

Mag ik mij even voorstellen? Astrid Pronk

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Astrid Pronk en ben 59 jaar.
Ik heb 2 dochters, 2 schoonzonen en 2 kleinzonen van 1 en 4 jaar en de derde is op komst en….. bij het drukken van deze oplage, waarschijnlijk al geboren!

Vanaf 5 juli 2015 ben ik lid van Ridderspoor op tuincomplex 1 en in het bezit van tuin 44.
Ik ben 39 jaar werkzaam geweest in het onderwijs, waarvan de laatste jaren als zijnde schoolleider. Een prachtige baan, die zeer veel voldoening en plezier heeft gegeven aan de invulling van mijn leven, naast het runnen van mijn gezin.
Helaas ben ik na een staaroperatie, blind geworden aan mijn linkeroog en zie ik alleen nog net aan 70 % met mijn rechteroog. Dus denk nu niet, wanneer ik van rechts langs loop en geen gedag zeg, dat ik verwaand ben…..nee hoor……….ik zie u dan gewoon niet!!

Tijd voor nieuwe kansen in mijn leven.!

In het begin van mijn onderwijstijd, kregen de kinderen in Den Haag, de kans om na schooltijd te tuinieren. Heerlijk vond ik het om dan met de kinderen in het Zuiderpark te zaaien en te oogsten. Helaas door gebrek aan tijd en geld, werd dit weg bezuinigd.
Mijn vader is op latere leeftijd ook begonnen aan een volkstuin.

eigen tuin

Verder heb ik 25 jaar in de Feministenwijk gewoond in Alphen aan den Rijn, met een heerlijke eigen tuin.
Dus zo als jullie hebben gelezen is het tuinieren mij niet geheel vreemd. Maar… een kindertuin, een vader met een volkstuin of een grote tuin bij je woning …is toch wat anders dan een eigen volkstuin.
Ik hoop hier heel wat jaartjes te mogen vertoeven, waarvan soms met de kinderen en kleinkinderen. Mijn oudste kleinzoon heeft al heel veel geholpen. Heerlijk die kinderen struinend in de tuin te zien!

Ik heb aangeboden, bij de afgelopen ledenvergadering, om de komende nieuwe leden, te interviewen en voor te stellen in dit blad Ridderspoor.
Ik hoop dat u het met plezier zult lezen!

Astrid Pronk

meer mensen leren kennen? Maak kennis met Geert en Trudy