tuinactiviteiten

Zaterdag 4 januari 2020 nieuwjaars borrel

Na enkele weken kou en regen en de heerlijke gezellige feestdagen, was het weer fijn om richting VTV-Ridderspoor te fietsen.
We beginnen het jaar met een nieuwjaarsborrel, waar ik ieder jaar weer naar uit kijk. Om ongeveer 14.00 uur opende de voorzitter met een verhaal over prognoses en wat je wel of niet wilt weten, over wat er komt dit jaar., zowel persoonlijk als algemeen. Daarna hief iedereen het glas.
Het is fantastisch om iedereen, nog een beetje in de feeststemming, te ontmoeten. Heerlijk om te horen, dat iedereen weer uitkijkt om straks weer volop van de tuin te gaan genieten. Ook komen er onder het genot van een drankje, zoals heerlijke champagne aangeboden bij binnenkomst, ook mooie en persoonlijke verhalen ten sprake.
De verzorging was weer fantastisch! Vriendelijkheid alom door de kantine vrijwilligers en de heerlijke hapjes ,…. die waren zo prachtig, dat iedereen dacht dat het van een cateringbedrijf afkomstig was. Maar nee, Carolien, haar dochter Sanne en Marjan hebben zich dagen uitgesloofd.
Wat hebben we gesmuld, gelachen en gekletst.
Het was weer fijn om er te zijn.
Iedereen weer zin in het jaar 2010??
Ik zeker!!
Bedankt… alle vrijwilligers voor de heerlijke en vriendelijke ontvangst.
Astrid Pronk