evenementen

Ridderspoor 50 +1 Jubileum

Jubileum 50 voorzitter

Onze vereniging bestaat 50 + 1 jaar. 22 oktober 1971 is hij officieel opgericht. Zaterdag 1 oktober 2022 werd het uitvoerig gevierd op Ridderspoor, dit i.v.m. de Coronacrises van vorig jaar.

Er is behoorlijk uitgepakt. Een gezellig samenzijn in de prachtige nieuw verbouwde kantine, versierd met een grote 50 en een tent buiten met versiering, statafels en een extra kantine, bij de tuinwinkel, om de vele gasten te kunnen bedienen met de heerlijke hapjes en drankjes. Waarvan gretig gebruik van werd genomen.

Om 14.00 uur was het al behoorlijk druk.

Jubileum 50 feest

Albert opende het jubileumfeest om 14.30 uur en gaf het woord aan onze voorzitter Wouter. De speech ging over het ontstaan van de tuinvereniging Ridderspoor, met de moeilijkheden en strubbelingen vanuit de gemeente. Het ging namelijk niet vanzelf om een tuinvereniging te starten. Iedere twee jaar vanaf het plannen van de oprichting kwam langs in het verhaal.

Harrie van Veen, die afwezig was op de officiële opening van de kantine, werd alsnog even in het zonnetje gezet, om zijn onverdienstelijke bijdrage aan de verbouwing van de kantine.

Burgemeester Spies was iets eerder aangekomen en volgde het betoog geamuseerd. Burgemeester Spies bleef lang en raakte aan de praat met tuinders en bestuursleden. Ze kwam privé en toonde veel interesse. Toen ze vertrok kreeg ze een prachtige mand aangeboden met heerlijk fruit en groente van uit de tuinen.

Jubileum 50 burgemeester

Alle genodigden en aanwezigen kregen een leuk presentje, bloembollen verpakt in een leuk zakje. Heel attent.

Naar mate de middag vorderde werd het steeds gezelliger en kwamen de tongen steeds meer los. Kwam natuurlijk ook door de heerlijke dranken en hapjes die geserveerd werden.

Om 17.00 uur was het feest echt voorbij en gingen de vrijwilligers en het kantinepersoneel, opruimen.
En zeer geslaagd feest met een zeer vrolijke stemming. Voor meer foto’s van het feest kijk hier.

jubileum 50 boom
Ik heb genoten en met mij zovelen.
Super bedankt aan alle vrijwilligers, die zo hard hebben gewerkt. Om dit feest tot zo`n succes te maken.
Een topmiddag!
Bedankt.

Astrid Pronk
Tuin 32