evenementen

Najaarsmarkt 3 september 2022

Najaarsmarkt

Najaarsmarkt 3 september 2022

Wat een feest was deze dag! Een zonnige dag, wel 25 kramen en honderden vrolijke mensen die de tuinmarkt kwamen bezoeken.

Ook werden er goody bags uitgedeeld. De kramen waren zeer divers. Teveel om hier op te noemen, maar er zijn allerlei soorten handvaardigheden te bewonderen. Mooie planten, bloembollen, pompoenen en attributen, waarvan een gedeelte, ten goede   kwam aan een goed doel, bijv. de zwerfhonden in Spanje.

Najaarsmarkt

Verder heb ik gesmuld van een  lekkere courgettesoep, broodjes met heerlijke worst, pannenkoeken…zelfs gratis voor een ieder. De kinderen hebben er van gesmuld en de volwassenen ook. De paling rook heerlijk en was al vooraf gerookt.

Om klokslag 11 uur opende onze voorzitter, Wouter, met een speech, de  prachtig vernieuwde kantine.  Door vooral eigen leden, die, met bloed, zweet en tranen,  gewerkt hebben om dit fantastische resultaat te bereiken.

Najaarsmarkt

Er hebben meerdere mensen hun steentje bijgedragen, maar vooral , de diehards……..Hans, Eduard, Cor, Harry, Ton (inmiddels  verhuisd) en Wouter.  Diegene, die er waren, werden goed in het zonnetje gezet.

Daarna werd er een prachtig bord onthuld, dat gemaakt is door Eduard, ter herinnering aan de sponsoren, die het mogelijk gemaakt hebben om deze verbouwing te financieren. Nl. De Rabobank en Fonds Alphen e.o..

In de prachtige vernieuwde kantine, werd heerlijke appeltaart met of zonder slagroom geserveerd, en natuurlijk heerlijke koffie of thee, of andere dranken.

Iedereen heel hartelijk bedankt,  voor deze zeer leuke, gezellige en succesvolle dag!

Meer foto’s van deze gezellige dag zijn hier te vinden.

Astrid Pronk tuin 32