Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht.

sint

Zaterdag 24 november was het dan eindelijk zover! Iets meer dan 20 kinderen zijn naar de kantine op Ridderspoor 1 gekomen, om de Sint en zijn 2 pieten te verwelkomen. Ik zie allemaal gespannen gezichtjes. Zou hij echt wel komen= of gaat hij ons deurtje voorbij!

Wat leuk van de organisatie…er ligt voor elk kind een  t-shirt op maat klaar. Deze mogen ze mooi versieren. En er staat een duidelijke naam op, zodat de Sint en pieten meteen de naam kunnen lezen!

sint 3

De kinderen gaan meteen enthousiast aan de slag, onder het genot van  heerlijke limonade.

Nog maar even wat liedjes zingen, dan komt hij vast wel bij ons langs. De papa´s en mama´s en opa´s en oma´s zingen het hardst mee. De kinderen waren te druk met versieren. Nu dan maar wat harder zingen kinderen, anders hoort hij ons niet en gaan ze toch nog ons deurtje voorbij!

 

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht…….Ja hoor, daar komen ze aan!! Wat fijn!! Alle wangetjes worden rood van de spanning. Enkele kleinere kinderen kruipen snel bij papa of mama op schoot…toch wel even ergggg spannend!

Wat gek…..Sint bleef staan en een van de pieten ging op de stoel van de Sint zitten. Sint vond het weleens leuk om de rollen om te draaien. Nou. Nou Piet, hoe kan dat nou…hij leest de namen en de tekst uit het boek van Sinterklaas niet goed. Oh, oh ..Piet kan niet lezen. Dan maar weer terug naar school …Gelukkig neemt Sint het stokje weer over. Nu gaat het wel goed!! Sint neemt voor ieder kind de tijd en er worden veel grapjes over en weer gemaakt. Wat waren de kinderen blij met hun cadeautjes!Dank je wel, lieve Sint, stamelde een klein jongetje!!

 

sint 5                                                                                                        De Sint en pieten waren goed op elkaar ingespeeld en het was een groot feest voor ieder kind! Na afloop nog een letter en een lekker frisse mandarijn voor ieder kind, superrrr. Dank je wel. Lieve Sint en pieten!!!! En organisatie!!!

Tot volgend jaaaarr!

Astrid Pronk tuin  32

6810total visits,1visits today