Mag ik mij even voorstellen? Karla de Vos

   April 2018

Naam:      Karla de Vos                           

Leeftijd:     65 jaar                        

Datum aanvang tuin:    Najaar 2016         Tuin 67

Alleen of samen: Ik doe de tuin alleen, maar wordt wel af en toe met de grote klussen geholpen door de famile en vrienden.

Wat vindt u zo leuk aan de tuin?:     Ik ben met vervroegd pensioen gegaan en wilde mijn tijd op een zinvolle en natuurlijke manier opvullen. Ik wilde niet achter de geraniums zitten en heb dan ook als afscheid in april 2017, mijn collega´s geraniums gegeven.   De buitenlucht, de heerlijke stilte, de rust en het werken in de tuin vind ik heerlijk.

Wat vond u een nadeel aan de tuin:  Tot nu toe heb ik nog niets ontdekt. Het is veel werk, maar geeft ook ontzettend veel energie.

Vertel een (leuke) annekdote:  Toen ik de tuin kreeg, kwam ik overal tuinkabouters tegen. Zelfs bij het omspitten kwamen ze naar boven! Overal! Totaal wel 17!  Vandaar dat ik een wanddecoratie met een tuinkabouter heb opgehangen aan de muur van het tuinhuisje. Heel toepasselijk en om het voorval nooit tevergeten.

Wat wilt u nog kwijt?  De sfeer op het tuincomplex is fijn. Medetuinders staan klaar om je raad en daad te geven en eventueel ergens mee te helpen wanneer dat nodig is.

Dank je wel, Karla, voor je gezellige verhaal. Het was een heel gezellig gesptrek en ik kom vast en zeker nog eens langs op je prachtige tuin!

Astrid Pronk

Tuin 32

Geplaatst in VTV-Ridderspoor.NL.

Felice Veenman(Beheerder)